ReceptyBlog o receptoch

Bravčové mäso na zelenine

Publikované 24.06.2015 v 17:14 v kategórii Obedy, prečítané: 174x

Bravčové mäso na zelenine
Suroviny:
Plátky bravčového mäsa, 1 cibuľa, 1 malé lečo alebo 2 papriky a 4 paradajky, olej, vegeta, rasca, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, soľ
Postup receptu:
Na oleji osmažíme na drobno pokrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku, rascu a plátky bravčového mäsa. Bravčové mäso opečieme, osolíme, okoreníme, odlejeme vodou a dusíme. K mäkkému mäsu pridáme pohár leča , dochutíme vegetou a podusíme. Podávame s ryžou alebo zo zemiakovými knedľami.
mäso

Komentáre

Celkom 0 kometárov

  • Neregistrovaný uživatel

    Meno: Prihlásiť sa

    Blog:

    Obsah správy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovedzte na otázku: Čo je dnes za deň?