Bravčové mäso so zeleninou
Publikované 16.06.2015 v 16:36 v kategórii Obedy, prečítané: 153x
Bravčové mäso so zeleninou
Suroviny:
nakrájané bravčové mäso z pliecka, 1 lyžica masla, 2 cibule 1 lyžica hladkej múky, miešanú čerstvú alebo mrazenú zeleninu, soľ, petržlenová vňať
Postup receptu:
Na masle speníme ošúpanú a na jemno nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso a opečieme. Podlejeme trochou vody a zakryté dusíme. K polomäkkému mäsu pridáme na rezančeky pokrájanú zeleninu, osolíme a spolu dusíme. Z masla a múky pripravíme svetlú zápražku, ktorú zriedime šťavou z mäsa alebo vodou. Necháme dobre prevrieť, nakoniec pehrejeme s mäsom a pridáme petržlenovú vňať. Podávame s ryžou alebo cestovinami.

Komentáre
Celkom 0 kometárov