Hŕstková polievka
Publikované 14.06.2015 v 18:34 v kategórii Polievky, prečítané: 174x
Hŕstková polievka
Suroviny:
Trochu hŕstkovej zmesi alebo 1 hrsť šošovice, hrachu, pšena, fazule, sójových bôbov a krúpov, 2 zemiaky, cesnak, soľ, majorán, vegeta, maslo, hladká múka
Postup receptu:
Šošovicu, hrach,pšeno, fazuľu, sójové bôby a krúpy preberieme, prepláchneme a namočíme na niekoľko hodín do studenej vody. Dáme variť, Keď sú strukoviny takmer mäkké, pridáme cesnak a na kocky pokrájané zemiaky. Osolíme, zahustíme zápražkou (dobre prevarenou), dochutíme majoránom a vegetou. Po prípade keď pridávate zemiaky môžete tam pridať aj kúsok zeleru.

Komentáre
Celkom 0 kometárov