ReceptyBlog o receptoch

Paprikáš

Publikované 09.06.2015 v 18:30 v kategórii Obedy, prečítané: 132x

Paprikáš
Suroviny:
kuracie krídelka, cibuľa, olej, 3 PL hladká múka, soľ, mletá sladká paprika, rasca
Postup receptu:
Na oleji si opražíme cibuľku. Pridáme do nej umyté očistené kuracie krídelká alebo kuracie mäso a osmažíme kým nezbelie. Pridáme papriku, rascu, soľ zalejeme vodou a dusíme do mäkka. Nakoniec keď je mäso mäkké pridáme svetlú z múky a oleja a ešte chvíľu povaríme. Podávame s haluškami alebo s cestovinou.
paprikáš

Komentáre

Celkom 0 kometárov

  • Neregistrovaný uživatel

    Meno: Prihlásiť sa

    Blog:

    Obsah správy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovedzte na otázku: Čo je dnes za deň?