ReceptyBlog o receptoch

Šalát zeleninový Bavorský

Publikované 16.06.2015 v 20:05 v kategórii Šaláty, prečítané: 174x

Šalát zeleninový Bavorský
Suroviny:
1 hrnček ryže, 1 hrnček sterilizovaného hrášku bez nálevu, 1 hrnček sterilizovanej červenej kapie, 1 hrnček sterilizovanej kukurice bez nálevu, 1 cibuľa, olej, mleté čierne korenie
Postup receptu:
Ryžu uvaríme pokvapkáme olejom a necháme vychladnúť. Potom do nej zamiešame hrášok, nakrájanú kapiu, kukuricu a cibuľu. Zo zeleninových nálevov vytvoríme sladkokyslý nálev, ktorým šalát ochutíme, dôkladne premiešame a okoreníme. Podávame ako slávnostnú prílohu k pečenej hydine, so smotanou alebo ako dezert alebo večera.
šalát

Komentáre

Celkom 0 kometárov

  • Neregistrovaný uživatel

    Meno: Prihlásiť sa

    Blog:

    Obsah správy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovedzte na otázku: Čo je dnes za deň?